Stemple – farvelægge – embosse

Den teknik, som jeg vil vise her, har jeg set Jennifer McGuire lave. Det går i sin enkelthed ud på at stemple motivet og så farvelægge det, for så til sidst at stemple igen med embossing-sværte og embosse motivet. Ved at gøre det i den rækkefølge vil man ikke få malet på embossingen og små fejl vil kunne skjules. For at kunne stemple embossing sværten præcist har jeg brugt min Misti. Jeg stemplede først motiverne med sort sværte og lod stemplet sidde i Mistien mens jeg farvelagde motiverne. Til sidst stemplede jeg med embossing sværte og gav motiverne en gang varm embossing.

Jeg brugte nogle gamle embissingpulvere med flere farver. Den ene er mest hvid og den anden mest guld. Det giver vidt forskellige udtryk med de to forskellige pulvere. Det ses tydeligere på nærbillederne.

Her er vi lidt tættere på – her kan man se den hvide embossing med korn af forskellige farver.

Og herunder er pulveret med guld og korn af sort.

Her endnu et nærbillede, hvor man også kan se lidt af det banner, som jeg har sat på. Banneret er i farvet karton med et lag af vellum ovenpå, hvorpå teksten er stemplet.

Og det sidste kort tæt på.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

19 thoughts on “Stemple – farvelægge – embosse

  1. Ej det var en fed teknik, må jeg prøve med alt mit embossing pulver jeg har liggende

  2. Hold da op hvor er I søde. Skkke mange kommentarer. Jeg er glad for at så mange følte sig inspireret.

  3. rigtig god ide til mindre fejl som du skriver…
    Har også hørt at nogle embosser, men er igen en anden måde – men er også en “kant-hjælper” vil jeg mene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.