LO i Ejsing

Lo udfordring i Ejsing.
selv om jeg ikke trode det så nået jeg at få både LO og kort og deres ekstre udfordring færdig på dagen;) så jeg havde travl og min udgave af LO blev dette grønne tema.

Der er startet med at skære siderne af den den øverste baggrund og stemplet en masse smat rundt om på den så det passede med hvor alt mit tilbehør skulle være.
så har jeg taget nogle raster skåret i forskellige str, samt noget bølge pap som jeg rev til så det ikke fik den der hel fine skarpe kant. dette passede ikke helt til dette LO. så havde jeg noget hør karton (burlap). jeg har sværtet alt hvad der kunne sværtes og revet i mange sider. så er der kommet noget kalk pasta på lidt hist og pist.
jeg manglede så noget grønt til at komme på så måtte op og finde nogle gode die oppe i nogle af de skønne butikker der var med i Ejsing. og fandt også lidt blomster som jeg kom på.
teksterne er fra Gittes samling, og syntes de passede supper godt her på.

Men dette var så min udgave af udfordringen til Ejsing. Du kan se skitsen nederst i indlægget.

6 thoughts on “LO i Ejsing

  1. Sjovt at se hvor forskellige ting folk kan få ud af de samme skitser

  2. Super flot layout ? Jeg må indrømme at jeg ikke selv er særlig god til at lave layout. Det har altid været en af de projekter som jeg bliver ved med at skubbe væk ? Men vil rigtig gerne udfordre mig selv, for skal have lave en scrapbog til min forlovet når han fylder 30, her til efteråret. Har lidt tid og løbe på meeen… Skal jo lige øve mig inden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.