Tillykke kort med tør embossing

Længe siden jeg har brugt mine distress ink…  ( bruger farveblyanter for tiden, men det var ikke lige nem til dette )

Jeg  har standset de forskellige stykker ud med dette sæt af Gitte’s egne dies .  Har brugt de tre største… på det lille stykke tør embossede jeg de skønne blomster, som kun er en del af embossing folderen.  Derefter tog jeg en lille Blending brush… ses  her  og sværtede let henover embossingen, som stadig lå på embossing folderen… så forhøjninger ikke trykkes flade ( du kan også bruge Tim Holtz blending tools .. jeg har brugt begge dele )

Til sidst dækkede jeg blomsten og sværtede uden om igennem en stencil og med løs hånd til sidst uden stencil

Teksten , som du ser her, er lavet i kobber karton

Her har jeg fjernet kobber teksten og sat et af Gitte’s egne stempler på… så får kortet et andet look. Så er det lige hvad man synes ser bedst ud 😉

 

Hyg dig med det hvis du får lyst

20 thoughts on “Tillykke kort med tør embossing

  1. Hvor er de flotte med begge tekster. Da jeg læste teksten og inden jeg så billederne, så tænkte jeg straks – der skal diecut på, men jeg syntes faktisk bedre om det udtryk stemplet giver. Det tager ikke så meget fokus væk fra det flotte kort.

    1. Takker?… jeg synes også selv at det lille stempel giver blomsten et pænere look

  2. smukt…
    dejligt at se en anden måde at få farve på det embossede – havde ikke selv overvejet på lige den måde – men enten at smide farve i folderen (åhhh nænner jeg ikke) eller være alt for forsigtig ude i det fri – men at lade den ligge er jo en god ide! 😀

    1. Tak ? det gær det nemmere at farvelægge ? giver et andet udtryk end hvis du kommer sværte i folderen

  3. Det er er virkelig flot kort…..er vild med både farverne og måden du har lavet det på 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.