De store lækre tal – hævet

Da jeg fik fingre i de store tal fra Cralies fik jeg lyst til at lege med forskellige teknikker. Bla. fik jeg lyst til at prøve teknikken, hvor man skærer motivet (her tallene) ud af baggrunden og hæver dem op med skum. Her har jeg skåret tallet 50 ud i baggrunden og desuden skåret tallene ud i skum, som jeg monterer bag på tallene af mønsterpapiret inden de igen monteres i de efterladte huller i baggrunden. Strimlen inde i nullet lægges i til sidst. Jeg er ret vild med den teknik. Jeg har tilføjet et lille tillykke i det ene hjørne, men mere pynt behøver kortet faktisk ikke.

Her lidt tættere på, hvor man kan se det hvide skum og i øvrigt de lækre “syninger” på tallene. Baggrunden er i øvrigt skåret med en die fra Simple and Basic sættet med dobbelt pierced rektangler.

Tak fordi du kiggede med.

– Karina

10 thoughts on “De store lækre tal – hævet

  1. Hvor lækkert og enkelt et kort. Jeg købte tal-dies’ene i lørdags og det her er helt sikkert på to-do-listen. Papiret bliver næsten kun smukkere af dette ?

  2. Super flot kort, enkelt og smukt ? Jeg har også alle tallene og den teknik der skal helt klart prøves ?

  3. Nøj hvor er det lækkert. Nu kan jeg se meningen med Renke papir. Det er jeg ellers ikke særligt gode venner med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.