Hello, behøver man brodere?

Når man nu har købt sig en die, som egentlig er beregnet til at man kan brodere på sine kort, behøver man så brodere? Nej, selvfølgelig ikke! Baggrundsdie’n helt for sig selv skaber nemlig en fed hulmønster baggrund.

Jeg har også fået brugt et af mine nyeste køb, som er et diesæt fra Spellbinders. Det er sættet “Type Hello”, hvor en af de to dies samtidig med at diecutte teksten ud også præger et rillet mønster i kartonet. Det giver det fedeste look på glat karton. På dette kort har jeg endda brugt dien på karton med struktur i og alligevel får jeg et lækkert resultat.

Den hullede baggrundsdie er fra DieNamics og hedder “Cross-Stitch Rectangle”.

Blomster og blade er fra Gittes Eget Design og hedder “Duo Blomster” og “Duo Blade”. Personligt er jeg selv vild med bladene, da de er meget enkle og stilistiske.

Kreative hilsner,

Pia K. Larsen

 

11 thoughts on “Hello, behøver man brodere?

 1. Så fint et kort med smukke farver. Jeg er vild med baggrunds dies’en. Jeg forestiller mig den allerede i “rust” eller sort på hvidt papir. Og heldigvis kan jeg ikke brodere ?

  1. Tak 🙂 Og ja, det er nemlig skønt at alle kan være med her, hvad enten man kan brodere eller ej 😀

 2. Hej
  Jeg synes, det ser lækkert ud.
  God ide at man kan bruge den til broderinger.

  God weekend
  Hilsen Mimi ?

 3. Den er lidt lækker den die. Har slet ikke lagt mærke til at den er kommet. Den er kommet på favoritlisten, som desværre ikke længere dur på min telefon.

 4. Nej, det behøver man da slet ikke, kan vi se her på dit fine kort ?. Den laver en rigtig fin baggrund, og tænker også den vil være flot med en anden farve bagved.

  1. Helt enig, Heidi 🙂 Man kan bruge hvilken som helst anden farve bagved 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.