Sådan reddede jeg en ødelagt blomst ;-)

Jeg havde farvelagt min blomst så den var rigtig fin synes jeg selv 🙂 Så  ville jeg prøve at farvelægge en baggrund… det kunne jeg snart se ikke ville blive pænt, så stoppede i tide. Klippede blomsten ud, satte på kortet her som er udstandset med Gittes nye dies i tre størrelser.. lagde den mindste ind i det mellemste, så der blev et hul i det mellemste kort

Der hvor jeg havde farvelagt noget af baggrunden, satte jeg nogle skønne blade… ses her.. så var det skjult 😉

Da jeg havde samlet kortet sprayede jeg med  Color shine ( lige vel rigeligt ) for at gi lidt farve på det sorte

 

Til sidst et Hurra … ses her

Sådan fik jeg reddet blomsten :-)… kunne jo også bare ha smidt den væk !!!!

 

4 thoughts on “Sådan reddede jeg en ødelagt blomst ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.