Spottet med Gittes Eget Design #1

Den nyeste release af Gittes Eget Design i juli 2020 har fået en umådelig varm velkomst blandt jer. Det vil vi gerne forsøge at takke jer for. Derfor har vi fulgt interesseret med i, hvad I har fundet på af kreative projekter med vores nye stempler og dies. Det er så mange fantastiske scrappere (nye som garvede) i det danske land. Vi præsenterer derfor i dag første indlæg med “Spottet med Gittes Eget Design”.

Lavet af Helle Tina Hedegaard Jensen & Udgivet med tilladelse

Tjek lige dette super flotte kort, hvor Helle har brugt vores “Strips Lodret” diesæt til at lave den grønne baggrund. Vil man gøre Helle tricket efter, kan vi her afsløre at 3 tynde strips, én medium og én bred passer perfekt til at danne en Colour Block baggrund. Lækkert mix af grønne nuancer!

Helle bruger også den store die fra sættet “Midi & Maxi / Hurra“.

 • Instagram: @helle8878
 • Facebook: Helle Tina Hedegaard Jensen

 

Lavet af ByRosenfeldt & Udgivet med tilladelse

Berit har tryllet med vores “Midi & Maxi / Knus” diesæt. Her har hun brugt den største og skabt et glitrende eventyr med ink blending og glitter. Berit har brugt Distress Oxides til ink blending og derefter Tim Holtz / Distress Stickles Clear Rock Candy Glitter. Wauw, siger vi bare.

 

Lavet af Jeanette Eversen & Udgivet med tilladelse

Jeanette viser på forrygende vis, hvorledes man kan trylle med designpapir. På dette lag-på-lag kvadratiske kort har hun brugt vores “Midi & Maxi / Tillykke” diesæt. Det er fantastisk at se, når designpapiret får lov til at komme til sin ret.

De stemplede tekster er fra vores “Tillykke med det hele” stempelsæt.

 

Lavet af Helle Tina Hedegaard Jensen & Udgivet med tilladelse

Slimline kort er virkelig IN lige for tiden og vi kunne derfor ikke undgå at spotte dette lækre gule kort af Helle. Denne gang har Helle brugt vores “Midi & Maxi / Du” diesæt sammen med det koordinerende stempelsæt “Mix & Match / Du“.

Vi er vilde med den måde Helle har leget med tekststemplerne ved at bruge forskellige farver sværter. Man kan ikke blive andet end glad i låget af at se på dette skønne kort.

 • Instagram: @helle8878
 • Facebook: Helle Tina Hedegaard Jensen

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har leget med vores produkter fra Gittes Eget design.

Vi elsker at følge med i, hvad I får lavet. Når I fremviser jeres flotte kreationer på Social Media såsom Facebook og Instagram, vil vi anbefale jer at bruge hashtag  #GittesEgetDesign 

Man kan nemlig søge på et hashtag på Facebook, hvilket også gør det muligt for alle jer andre at følge med i de flotte kreationer.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og DT Pia

21 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #1

 1. Super lækre kort ?
  Jeg er vild med den nye udgivelse og har købt næsten dem allesammen, glæder mig så meget til at komme i gang med dem ?

  1. Og vi glæder os til at se noget af det Heidi, hvis du deler på Social Media med #GittesEgetDesign 😀 😀

 2. De strips giver pludselig så meget mere mening for mig. Byt behov er skabt. Tak for det

 3. De er så flotte alle sammen på hver sin egen unikke måde. Super god idé at vise os et udpluk til inspiration ? Jeg har fundet meget jeg bare må eje

  1. Dejligt at andre også synes om idéen og inspirationen 😀
   Og del endelig hvad du får lavet, hvis du ender med at eje lidt af det 😉 Endelig brug #GittesEgetDesign på Facebook og Instagram 😀

 4. Tak for anerkendelsen ?
  Så lækre dies og stempler.
  Skønt at se, hvor forskelligt de kan bruges.

 5. Sikke nogle flotte kort, jeg får også lyst til at købe dine dies Gitte.
  God og velfortjent weekend.?
  Knus Mimi

 6. ?Tak
  Bliver helt hed i kinderne
  Er vild med de dies og stempler ,der er SÅ mange muligheder
  Tak fra mig

 7. Virkelig flotte kort. Har selv lige lavet en bestilling efter at være kommet hjem fra ferie. Vidste ikke man kunne søge på # på fb.

  1. Det er nemlig smart at kunne bruge og søge på # på Facebook. Så del endelig det, som du får lavet med din bestilling af stempler og dies fra Gittes Eget Design 😀
   Blot brug hashtag #GittesEgetDesign

 8. Det er så lækre ting der er lavet rundt omkring med de nye ting du har designet Gitte, og jeg glæder mig bare til at få købt en del af det hjem 😀

 9. God ide med at spotte indlæg. Der er så mange dygtige scrapper i dk. Dejligt at se nogle af dem samlet.

  1. Ja, er det ikke bare skønt! Skønt at I andre også kan lide vores idé med at Spotte lækkerier og inspiration 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.