TEMA – De svære kort: Kondolence kort

Som så mange andre synes jeg også det er svært at lave et Kondolence kort. Tænker det hele handler om stemningen i kortet. Skal det være sort og sørgeligt eller skal det være mere en fejring af den afdødes liv.

På dette kort har jeg forsøgt en mellemting.Efter at have masket med washi tape har jeg farvet med distress oxide, Broken china, Faded jeans og iced spruce. Jeg har sprayet med vand og også lavet nogle vand dråber. Derfor har jeg lavet lidt splat med oxide spray Black Sort. Og til sidst har jeg stemplet lidt tekst med archival ink – Hickory Smoke, det giver et mere diskret aftryk. Blomsten er et gammelt Hero Arte stempel. Og teksten er Gittes stempel.

Tak fordi du kiggede med.

Else

6 thoughts on “TEMA – De svære kort: Kondolence kort

  1. Så fint et kort til en svær situation.
    De afdæmpede farver og enkelheden er så flot. Blomsten og teksten understreger det enkle flotte udtryk

  2. Jeg synes, det er et smukt kort. hold nu op du har brugt mange farver på det.

Comments are closed.