Tema – Black & White: Flettet baggrund

Sort / Hvid tema – så tænker jeg altså også i gråtoner – så her har jeg taget lidt gråt karton i brug. Jeg faldt over mine flette-dies fra Creative Expressions. Jeg har to forskellige – den ene laver de brede strimler og den anden laver de smalle kanter, som lægges oven på de brede.
(Den anvendte die er desværre udgået, men du kan evt. bruge denne i stedet og så selv skære lodret ned gennem strimler, så de bliver delt på midten).
Jeg skar de brede strimler i sort og de smalle kanter i grå. Jeg skar de brede strimler to gange og de smalle bare en enkelt gang. De brede sorte, som jeg skulle flette ind klippede jeg fra hinanden, for lettere at kunne arbejde med dem.

Det var faktisk ikke nødvendigt at lime de grå kanter fast på de sorte strimler. De bliver holdt fast af fletværket 😉 Jeg klippede enderne af de tværgående strimler.

Faktisk klippede jeg helt til, så det kunne passe med de her rammer fra Die-namics, som jeg vil bruge til at dække kanterne på det flettede stykke.

Her klippes der til – jeg forsøger at holde fast i den kant, som holder sammen på det hele øverst og nederst.

Jeg sætter noget dobbeltklæbende tape langs kanterne, hvor jeg havde klippet til, for lige at holde sammen på det flettede.

Jeg fik også limet nogle af strimlerne fast på forsiden. Og så monterede jeg rammen, som jeg satte sammen af 2 sorte lag og 1 hvidt lag.

Jeg pyntede kortet med blomster, som jeg lavede med Heartfelt Creations stempler og matchende dies.

Så skulle der selvfølgelig også en tekst på – valgte at bruge Gittes Hej-die og den tilhørende tekst “OG TILLYKKE”, som hører til stempelsættet med hej teksten.

Og så lige et par nærbilleder – her er det blomsterne.

Og her er det den flettede baggrund.

Og lidt tæt på teksten.

Tak fordi du kiggede med og holdt ud hele vejen igennem de mange billeder og beskrivelser 🙂

KarinaHadsten

21 thoughts on “Tema – Black & White: Flettet baggrund

 1. Ejjjj hvor er det flot. Jeg er helt vild med det kort 😀
  Har selv maaaange gange haft kig på de flet die, allerede dengang de kom frem, og kiggede faktisk på dem forleden dag igen 😀
  Og blomsterne er også utrolig flotte 😀

 2. Tak Karina.
  Super flot kort.
  Den der flette die er gået helt hen over hovedet på mig. Synes aldrig jeg har set sådan en.?!? Men nu må jeg da på jagt.
  Super skønt også at se en grå farve i sort-hvid ugen.

 3. Det er simpelthen så fint og “frækt”. Jeg er vild med det flet, selvom jeg ikke er helt sikker på hvordan det er gjort ?

  1. Taaaak 🙂 Håbede billederne ville hjælpe med at forklare – det er ligesom vævet lidt … over – under – over – under – over… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.