Farverigt Hej

Jeg er vild med sværtefarver og har fra mange forskellige brands i både store og små. Til dette kort har jeg brugt et hav af forskellige farver fordi – fordi jeg kunne! Det er ren og skær henrykkelse at lege med så mange farver.

Da jeg skulle vælge mine farver, gik jeg bevidst efter en mangfoldig regnbue. Jeg har faktisk brugt hele 13 farver dye ink. Det er en god blanding fra Gina K. Designs og Hero Arts.

Til mit kort har jeg gjort brug af stempelsættet Mix & Match /Hej og diesættet Midi & Maxi /Hej fra Gittes Eget Design.

Til at skabe baggrunden med de mange Hej stemplinger har jeg brugt et Stamping Tool såsom MISTI’en. Indimellem slår jeg mig løs og skaber stemplede baggrunde med mindre stempler. Teknikken er ganske simpel, når man først har fået fat på den. Teknikken demonstrerer jeg i dybden i denne VIDEO.

Det store Hej har jeg diecuttet i 3 lag. Bagerste lag i vellum, mellemlaget i en skøn orange karton og frontlaget i glat hvid karton. Som lidt ekstra krydderi har jeg givet det hvide karton et lag Wink of Stella i klar glitter. Det giver et vidunderligt shimmer, når lyset fanger det.

Det var alt for denne gang. Kan du have en skøn dag.

Kreative hilsner,

Pia

8 thoughts on “Farverigt Hej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.