2 gange SMIL :-)

Idag har jeg brugt Gitte’s store smil dies på to forskellige måder… jeg har kun brugt de to inderste dies

For at få resultatet så pæn som mulig starter jeg med at komme dobbeltklæbende tape bag på hele det brune karton… derefter sætter jeg de to dies fast med Washitape, så der lige stor afstand mellem de to dies hele vejen rundt

Når jeg har kørt det igennem bigshot piller jeg karton af, så jeg bare har dies med den smalle brune karton mellem de to dies… nu piller jeg bagsiden af dobbeltklæb af. Vender dies forsigtig rundt og trykker fast på mit kort

På denne måde holder jeg faconen på den tynde SMIL… når jeg så har skåret smil ud i mit glimmerkarton, så passer den lige ned i den tynde SMIL

 

Pyntet med Gittes egne tekst stempler… og så lige lidt pailetter

 

Her har jeg også kun brugt de to inderste dies… men lavet hver for sig i rødt karton og glimmer karton

 

Også her er der brugt Gittes eget stempel og hendes søde hjerte die

 

Ha en god dag!!!!

13 thoughts on “2 gange SMIL :-)

  1. Søde kort du har lavet.🙂
    Havde ikke lige selv tænkt på at julekort kunne laves på denne måde, god idé.

  2. Jeg har læst det flere gange og nu efter 4. gang fatter jeg hvad du mener. Det er genialt. Og nogle søde enkle kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.