Da tre lag blev til to lag :-)

Jeg var igang med julekort, og havde fået skåret lag to i den mellem JUL die i hvid ved en fejl, det var det øverste lag der skulle være hvidt. I et forsøg på at spare på kartonet skar jeg det ud af lag to, og pludselig blev jeg opmærksom på at det da også “kunne noget” at man skar teksten ud. Da jeg senere skulle lave et lille ekstra kort, skar jeg igen lag et og tre; lag et i bølgepap og og tre i majapapir.

Så monterede jeg det hvide og to på bølgepappet, puttede lim på lag tre og fik det lirket på plads indeni lag to…. hmm giver det mening? Det håber jeg ?

Nå men på den måde blev tre lag til to lag men i tre farver. Lige et par små træstjerner og vupti et lille julekort.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

7 thoughts on “Da tre lag blev til to lag :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.