Lidt forskellige slim cards

Slim cards er blevet meget populære. Det er ikke så tit jeg får taget mig sammen til at lave det format af et kort. Men nu har jeg for nyligt lavet nogle stykker, så dem vil jeg da lige dele med jer. Hver af dem har også en lille sjov detalje, som jeg gerne vil dele med jer.

Her får I først et billede af de tre kort, som jeg vil vise jer. Tre meget forskellige kort i ca samme format.

Det første kort er lavet som et shakerkort. Det er ET stort shakerrum til begge åbninger. Så der er sat dobbeltklæbende skumtape rundt langs hele kanten. Shakervinduerne har jeg lavet med Gittes egne stjerne dies i to størrelser og god jul, hvor jeg også brugte to af lagene. “Vinduet” i kortet er lavet med et stykke acetate.

På det andet kort vil jeg fremhæve den finurlige bort af små cirkler, jeg har lavet. De små cirkler er jeg blevet lidt vild med at bruge som pynt. Det er faktisk hulforstærkerne fra det her lille sæt med tags fra Simple and Basic.

På det tredje kort fremhæver jeg de små tags. På skitsen var der en masse lodrette bannere, men jeg valgte at tolke skitsen med små tags i stedet. Jeg synes det gav noget lidt nyt og anderledes. Det er sættet fra Simple and Basic på linket ovenfor, som også er brugt her.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

11 thoughts on “Lidt forskellige slim cards

  1. Det er super flotte kort og lidt anderledes. Jeg er heller ikke selv så god til den størrelse kort endnu, men mon ikke det kommer. Er lidt vild med dit shakerkort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.