Elizabeth craft planner – mit første layout

Kender du bogen Hobbitten? Den hedder også “ud og hjem igen”, og det passer ret godt til mit forhold til Elizabeth craft planner ?

Jeg købte en masse sidste år i oktober men kunne ikke komme i gang, så jeg endte med at sælge hele molevitten igen. Jeg havde fået ind i mit hoved at det SKULLE være en kalender, så jeg kunne slet ikke få gang i det. Så begyndte der at dukke sider op fra forskellige dygtige danske scrappere og pludselig kunne jeg se det som mere end det… så nu har jeg købt et startsæt igen ?

Så jeg satte mig ned forleden dag og lavede mine første sider, ikke vildt avanceret, men det var så godt at komme i gang.

Mit startsæt bestod af følgende dies;

Die sæt nr 1

Die sæt nr 2

Die sæt nr 3

Die sæt nr 4

Vældig fint i nummer rækkefølge ? men jeg indrømmer gerne at jeg lige har fået en pakke med lidt mere i…

Die sæt nr 29 fordi jeg gerne ville have noget til mine Vandreture.

Die sæt 24 fordi jeg kan lide opstillingen med de to billeder på skrå.

Die sæt med filmstrimmel.

Die sæt nr 7 med tagsider

Så jeg glæder mig til weekenden for jeg skal helt sikkert lave flere sider ❤️

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

8 thoughts on “Elizabeth craft planner – mit første layout

 1. Hej Gitte
  Super flotte sider. Lige min smag i farver og “enkelt” pynt :-). Jeg er selv lige begyndt med en feriemappe med E.C planner system. Jeg har i mange år skrevet ferie/camping dagbog. Med samme planner opstartet en “Projekt life” . Jeg har nemlig heller ikke brug for en kalender i papirform. Må jeg spørge om hvilke printe og program du bruger til at lave de små forskellig størrelse billeder ?
  Vh. Kirsten

  1. Hej Kirsten
   Jeg har faktisk gang i to forskellige ting til dette layout.
   Til de små bruger jeg den app der hedder MOLDIV. Laver er billede på 10×15 og deler det i fire elementer i collage.
   Det store billede er printer på min lille SELPHY square.

 2. tak for at dele.
  jeg falder mest over mixed media i plannere når jeg ser rundt, så rart med noget andet – og fra en tidl. velkendt hobby 😀

 3. Sikke nogle fine sider du har lavet. Planners og art journals er ikke noget jeg har haft lyst til at kaste mig over endnu, men hvem ved, måske kommer det på et tidspunkt 🤔.

  1. Jeg købte det hele til at starte lige da det kom frem, men mistede lysten fordi jeg havde fået ind i hovedet at det skulle være en kalender. Men siden jeg fattede at det også bare kunne være en scrapbog så vågnede det igen 🙂

 4. Rigtig flotte sider og dejligt lige at få oplyst, at man absolut ikke behøver at lave en planner, for det har jeg slet ikke brug for, men dette her kunne måske friste, men ville så opbygge det selv uden brug af en helt masse dies 🙂

 5. Det er nogle rigtig flotte sider du har fået lavet. Håber du deler mere af det i løbet af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.