Når Alexandra og Lone går hånd i hånd

En af de skitser jeg løbende vender tilbage til, er “Lone’s Geniale Kort”.

Her har jeg brugt skitsen til at lave kort med skønne mønsterpapirer fra Alexandra Renke.

5 thoughts on “Når Alexandra og Lone går hånd i hånd

  1. Sikke en overraskelse … Her sidder jeg og mangler inspiration. Hopper naturligvis ind på denne blog og søger på dig, Gitte og så ser jeg pludselig, at du igen er “faldet tilbage” på min favorit. Tusind tak – og tusind tak, fordi du har lavet de skønneste dies, så det nu er endnu nemmere og meget flottere end blot med en skæremaskine.
    Som jeg nok har sagt før, så er jeg vild med din stil og disse kort er bare så smukke og elegante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.