6 kort ud af ét 30×30 designpapir

Jeg har stadig 30×30 designpapir liggende i gemmerne fra min tid med layouts. Det er bare ikke altid lige nemt at få brugt 30×30 designpapir til kort, da designet kan være lidt udfordrende til mindre projekter. I dag viser jeg dog hvorledes et stykke designpapir fra gemmerne er blevet til 6 enkle søde kort. Der er også en lille video til jer om ét af kortene.

Hvis jeg render ind i lidt kreativ dødvande i en periode, så hjælper det mig at lave nogle ganske simple kort. Det hjælper mig at udfordre mig selv til at kortene ikke må være ens. Der skal være en eller anden forskel på kortene.

Til kortet ovenfor har jeg givet teksten et panel bagved, så teksten træder mere frem. Panelet er skabt ved at bruge “Strips Vandret” dies. Teksten er “Brush Knus” die.

Til alle 6 kort af denne blomstrede designpapir har jeg til selve basis delen brugt “Basis Rektangler og Flag” og “Rundede Rektangler og Flag” diesættene fra Gittes Eget Design. Ved at bruge den største die fra hvert sæt kan jeg netop give kortfronten en fin matte. Netop disse to diesæt er nogle af mine mest brugte, da jeg stort set bruger ét af sættene lige meget hvilket kort jeg får lavet.

Kortet ovenfor er pyntet med “Midi & Maxi / Smil” og det koordinerende stempelsæt “Mix & Match / Smil”, som købes seperat.

 

Til ovenstående kort har jeg brugt den store die fra “Midi & Maxi / Du” diesættet og den stemplede lille tekst er fra det koordinerende stempelsæt “Mix & Match / Du”, som kan købes seperat.

Det sidste kort med har jeg lavet en lillebitte video om.

 

Her er alle 6 kort som det blev til. Alle kortene er blevet doneret til Operation Skriv Hjem, så de kan gøre glæde et godt sted.

Nedenfor kan I se endnu et eksempel hvor 6 kort er kommet til ud af et stykke 30×30 designpapir.

 

 

 

Kreative hilsner,

Pia

 

2 thoughts on “6 kort ud af ét 30×30 designpapir

  1. Tak for inspiration.
    Det med mønsterkarton vi har svært ved at få brugt er vist… et dilemma for de fleste.

    1. Det er lige præcis nogen gange SÅ svært at få brugt sit mønsterkarton, særligt hvis man ikke længere laver layouts. Efter mere end 10 er mit gamle “lager” af designpapir endelig ved at være svundet ind 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.