Elizabeth Craft blomster – flere lækre blomster

Jeg er ret vild med de her blomster og grene fra Elizaeth Craft. Så lidt rester fra et andet kort gav lige dette kort. De tre lag i baggrunden var nogle, som jeg havde skåret for længe siden og havde liggende. Skønt når man bare skal samle ting, som man har lavet. Den sorte ring og teksten var faktisk også noget, som jeg havde liggende.

Tit pynter jeg med blomster i venstre side af en ramme, men denne gang prøvede jeg at lægge vægten nederst til højre og øverst til venstre. Det kan jeg rigtig godt li.

Teksten er lavet med stempel og die fra sættet simple strips fra Taylored Expressions.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

4 thoughts on “Elizabeth Craft blomster – flere lækre blomster

    1. Tak – ja nogle gange skal man lige ruske lidt op i rutinerne og prøve noget anderledes. Det værste, der kan ske er jo at man finder ud af at det var bedst, som man plejer at gøre det. Men så har man i det mindste prøvet det. Jeg har fået åbnet nye muligheder, for jeg kan godt li de alternative placeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.