En die på 3 forskellige måder med Memory Box

Vi elsker altid at få mere for pengene og det gælder også for vores materialer. Det er særligt skønt, hvis man kan bruge sine ting på mere end én måde. Her viser jeg 3 forskellige måder, som jeg har brugt diesættet “Magnolia Wreath” fra Memory Box på til mine kort.

På mit første kort har jeg diecuttet kransen i hvidt karton og farvelagt den med alkohol tusser. Jeg kunne have gjort det samme med blomsterne og dermed kunne jeg have skabt en gradueret farvelægning af blomsterne. Det tænkte jeg desværre ikke lige på, da jeg sad med det.

Teksten på banneret er lavet med Spellbinders Glimmer Hot Foil System.

Alle 3 kort er i A6 størrelse.

På mit næste kort har jeg brugt diesættet helt klassisk ved at bruge farvet karton. Man kan sige at jeg her har brugt diesættet præcis, som det er beregnet til.

  • Memory Box “Magnolia Wreath”
  • Altenew “Dotted Scales” cover die
  • Gittes Eget Design Basis Rektangler sæt
  • Gittes Eget Design Basis Cirkler

På det sidste kort har jeg virkelig udfordret brugen af diesættet. Her har jeg nemlig brugt die’en til Hot Foiling. I stedet for at dicutte en krans, har jeg brugt min die i Spellbinders Glimmer Hot Foil System og fået folieret kransen direkte på kortfronten.

  • Memory Box “Magnolia Wreath”
  • Spellbinders Glimmer Hot Foil System
  • My Favorite Things “Frames Circles” Hot Foil Die
  • Spellbinders Rosa og Gold Hot Foil
  • Promarkers: Meadow Green og Pale Pink

Denne Hot Foil teknik med almindelige dies har jeg lavet nogle videoer med. Jeg kan anbefale denne HER, som er på dansk. Eller denne HER, som netop viser et kort med mix af både Hot Foil Plates og almindelige dies til Hot Foiling.

Kreative hilsner,

Pia

5 thoughts on “En die på 3 forskellige måder med Memory Box

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.