TEMA – Mormors kolonihavehus: Inspireret af et billede

Da jeg skulle prøve at finde på noget med “Mormors kolonihavehus” googlede jeg og fandt et billede med et rødt træhus med små hvide vinduer. Jeg kom straks til at tænke på min mormors (og morfars) gamle kolonihavehus, som netop var et rødt træhus med små hvide vinduer.

Jeg har for nyligt købt en die fra Simple and Basic, som laver 3 huller. Tænkte den var oplagt til at lave kolonihavens “vindue” med. Så skar jeg en baggrund af noget rødt – her lidt over i bordeaux, men inspirationen er stadig det røde kolonihavehus. Som baggrund bag “kolonihavehuset” brugte jeg noget gammelt blomstret papir fra October Afternoon, som jeg synes passer perfekt til temaet. Der er vel altid blomster i et kolonihavehus. Derfor lavede jeg også en ranke med blomster i venstre side. Bladene er lavet med denne skønne ranke fra Joy.

Baggrunden skar jeg med en rektangel die fra Simple and Basic. Den die brugte jeg faktisk også på det smalle stykke bordeaux karton, så det stykke fik samme længde og ligesom passede på den blomstrede baggrund. Jeg er vild med den piercede kant.

Kortet har jeg afsluttet med en tekst lavet med Gittes egen Hurra-die og tilhørende stempel. Og til sidst lidt dots af Nuvo drops i Oyster grey.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.