Maja papir til Elizabeth Craft Planner

Jeg har sådan set købt noget fint papir fra Elizabeth Craft til min planner, men nu fik jeg lavet det første par sider med Maja papir og så tænkte jeg at jeg ville bruge den papirserie op først. Indtil videre er det blevet til fire sider mere, de kommer her.

De første to sider er minder fra en morgenvandring mens jeg boede midlertidig i udkanten af Jeksendalen. Jeg valgte at gå ind til Hørning til morgenmad hos min søn og svigerdatter og fik den smukkeste start på dagen. Som sagt Majapapir, og ellers diverse diecuts fra Elizabeth craft, men faktisk også et par stykker fra Gittes eget design. Matten med de rundede hjørner er fra Gitte, og det samme gælder “Grib dagen”.

Jeg er ikke begejstret for min egen skrift, men besluttede mig til at det skulle være håndskrift i den her planner.

Flere af Gittes tekst dies som f.eks denne Grib Dagen er faktisk ret fine til titler på planner sider også. Og så kan jeg godt lide den hvide skygge jeg har lavet ved at skære to og lime dem sammen med lidt forskydning.

De to næste sider er meget sarte i farven og dækker over to meget forskellige emner, nemlig dels mit dejlige barnebarn August og det at jeg vandt en pris indenfor mit fag. Jeg er vild med hans hår på det øverste billede, mest fordi jeg ved at det er fordi at når han har sprittet fingre af og synes han er færdig så bliver hænderne lige kørt en tur i håret 🙂 en hel anderledes type gele!

Igen har jeg haft gang i Gittes dies, de passer altså bare så fint til det her. Denne gang var det de små bannere under billedet til højre

Også det store A for August har jeg lavet i dobbeltlag med lille forskydning så man aner det hvide under, synes det giver en lækker effekt.

Nu vil jeg sætte mig og se om ikke der kunne blive til et par sider mere af de sidste rester, jeg SKAL have brugt de rester inden jeg må gå i gang med det nye papir 😉

 

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

One thought on “Maja papir til Elizabeth Craft Planner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.