Distresset baggrund med til Tillykke die

Her har jeg brugt tillykke die på en lidt anden måde… jeg standsede den mindste skygge ud, placerede ca midt på et stykke hvidt karton ( 9*12,5 cm) sat fast med et lille stykke dobbeltklæb i begge ender.

Dernæst distressede jeg fra midten og ud med de tre farver som du ser her.. først den blå, så den gule og  den grå. Gav den lidt sort splat og  sprayet til sidst  med Shimmer Spritz, men ikke nemt at se her på billede. Standsede tillykke ud to gange i sort, limede dem sammen, og satte på med 3d puder.. stemplede ” på din dag” til slut

Jeg synes den så lidt tam ud, efter jeg havde sat den på basis kortet ( som er Renke Papir )… så jeg lavede en ramme på 3 mm og satte på. Det synes jeg giver en fin afslutning

 

Hyg dig med et, hvis du skal prøve 🙂

4 thoughts on “Distresset baggrund med til Tillykke die

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.