Hip hip hurraaaa…

Teknikken Repeat Stamping er en ganske simpel teknik, som kan give en stor effekt. Det er ingen hemmelighed at denne teknik bliver legende let, hvis man ejer et Stampin Tool såsom en MISTI. Baggrunden på dagens kort er netop skabt ved brug af denne teknik og en standard MISTI. Er man den glade ejer af en anden type Stamping Tool, så kan denne selvfølgelig også bruges. Og så har jeg benyttet mig af snyde teknikken til min heat embossede tekst.

Mit gemmer i virkeligheden på hele 2 forskellige teknikker. Den første – Repeat Stamping – har jeg allerede nævnt. Er du nysgerrig på denne teknik, kan du se min danske video med den HER. Den anden teknik er lidt en snyde teknik (det synes jeg godt man kan sige) og gælder min heat embossede tekst på kortet.

Hvordan har jeg mon snydt? Jo, jeg har slet ikke brugt rødt embossing pulver. I stedet har jeg brugt rød pigment sværte og gennemsigtigt embossing pulver. Årsagen til at dette kan lykkedes, skyldes at pigment sværte er væsentlig mere våd og forbliver våd lidt længere end en dye sværte. Netop fordi pigment sværten er mere våd og fugtig gør det muligt for mig hurtigt at hælde Clear Embossing pulver over og derefter varme det med en varmepistol. Den store bonus er, at jeg undgår risikoen for en masse flyvske røde embossing kort steder, hvor de ikke ønskes.

Jeg vil dog for god ordens skyld nævne, at jeg stadig har brugt mit Powder Tool til at præparere mit karton inden min stempling og heat embossing. Det er ALTID en god idé at gøre dette.

Primære materialer brugt:

 • Gittes Eget Design Basis Rektangler og Flag diesæt
 • Gittes Eget Design Rundede Rektangler og Flag diesæt
 • Gittes Eget Design Cut-Out Dannebrog diesæt
 • Gittes Eget Design 10 Års Fødselsdag stempelsæt
 • MISTI standard Stamping Tool
 • Hero Arts Soft Granite Shadow Ink
 • EK Success Powder Tool
 • Ranger Clear Super Fine embossing powder
 • Avery Elle Cherry Pigment Ink
 • Heat Gun
 • Staedler Pigment Liner 0,2 pen

 

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Hip hip hurraaaa…

 1. Ja det er nemlig en fin teknik med farve sværte og klar embossing
  Det bruger jeg også tit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.