Monokrom Color Blocking – Maskulint Kram Kort

I dag byder jeg på et monokromt og maskulint kort, hvor jeg har brugt Color Blocking teknikken. Jeg er ikke den bedste til at få lavet maskuline kort, men ved at holde mig til én ‘mandlig’ farve i flere nuancer, falder det mig pudsigt nok nemmere. Der er også en lille mini video med mine tanker om dette kort og om Gittes Eget Design’s dies.

Hvis du vælger at se videoen, skal du ikke tage dig af, at jeg nævner dies fra Gittes seneste release. Denne video har ligget i mine gemmer et stykke tid, der har derfor været nogle ekstra releases siden da. Men det skulle ikke hindre mig for at dele videoen med jer nu, vel.

Til kortet har jeg brugt teknikken Color Blocking, hvor man bygger sit kort op a la byggeklodser. Her har jeg blot valgt at gøre det i monokrome farver i tonen blå. Mine ‘blokke’ af blå nuancer er lavet med Gittes Eget Design “Strips Vandret” diesættet.

Det hvide kram har jeg diecuttet 3 gange og limet sammen lag på lag. Dette giver en dejlig ekstra dimension på kortet. Det er dien “Brush Kram”, som er brugt.

Sidst men ikke mindst, har jeg brugt ordet Kram fra diesættet “Outline Knus & Kram”. Jeg kan røbe den ekstra bonus, at Kram dien passer perfekt ind i den største af Strips Vandret diesne. Det er noget,som en detalje-nørd som jeg, kan gå helt i svime over.

 

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Monokrom Color Blocking – Maskulint Kram Kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.