TEMA: Stencil-sjov – Layering stencils

Jeg har leget lidt med layering stencils. Det er sjovt at lege lidt med farverne. Til at starte med lavede jeg meget tone i tone, men her har jeg leget med forskellige farver. Det giver et helt andet look. Jeg havde den sværtede baggrund liggende et stykke tid, før jeg fik taget mig sammen til at lave et kort ud af det.

Det var svært at komme frem til et design, som ikke skjuler for meget at baggrunden. Men i virkeligheden skal der ikke så meget til, for det er baggrunden, der skal bære kortet. Så jeg endte med bare at sætte et bånd med en tekst. Vupti – der var et kort.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.