Lidt romantik

Lidt Hygge.

Idéen bag dette kort var romantisk og enkel og hvidt. Hmm den holdt ikke helt må jeg indrømme. Men hvor tit bliver ens idéer som man stater med at forstille sig? Det ik tit for mit vedkommende lol.

Men her har jeg brugt Gittes regne die både til firkanten og den runde jeg vil linke længer ned til de ting der er brugt.

Jeg dier to firkanter ud i de to største str og den mindste af dem skar jeg en rund cirkel i, på dette tidspunkt havde jeg ikke bestemt mig for at det skulle have vært et ryste kort. Jeg fik skåret det lyserøde ud og der slog det mig at lave det til ryste kort så i med et stykke gemseagtig plast og noget 3d puder rundt så der kunne komme noget confetti i, og jeg kom så det lyserøde på og fordelen ved denne var at det lyserøde er ikke skulle synes andre steder end inde i midten det gør det noget nemmer at samle disse kort så.

På kortet fandt jeg en af de blomster som jeg havde lavet sidste år en gang frem og så et par blade fra anemone design. Fandt hygge frem en af Gittes nye die. Lidt drops på og så min favorit tekst fra Gittes egen design.

link til materialer:

Gitte’s egne DIE Designs – Blokskrift Hygge (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Basic Cirkler (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Basis Kvadrater (hobbyboden.dk)

Gitte’s Eget Design Clearstamp Set – Lillebitte (hobbyboden.dk)

Lady E Design Dies – Flower 9 (hobbyboden.dk)

One thought on “Lidt romantik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.