Altenew Dainty Bouquet i flere farvetoner

Hva nu hvis man stemplede sit store blomsterstempel i afstemte farver til kortets baggrundsfarve. Det satte jeg mig for at prøve og det blev der flere kort ud af. Jeg var jo nødt til at teste flere farvevalg af i denne proces.

Først forsøgte jeg mig med blå toner. Her har jeg stemplet med blå sværte i det første lag af Altenew Dainty Bouquet‘s lag-på-lag stempel. På de næste lag har jeg valgt grøn til blade og pink til blomsten.

I næste forsøg prøvede jeg grå sværte af. Dette kort er nok min favorit af dem alle.

Herefter forsøgte jeg mig med den mere traditionelle farve grøn, men i en afdæmpet farvetone.

I sidste ende endte jeg med at lave endnu et med blå. Denne gang valgte jeg dog at lade baggrunden dominere af to farver, da jeg ville se hvilken forskel baggrunden skabte.

Kreative hilsner,

Pia

 

One thought on “Altenew Dainty Bouquet i flere farvetoner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.