TEMA – Smart i en fart: 6 hurtige julekort med designpapir

Vupti, så kom der 6 julekort til verden. Masseproduktion i små mængder a la 6 styk kan jeg godt lige overkomme. Det har jo sine fordele, når man vælger et meget simpelt design og laver lidt samlebånds arbejde.

Smart i en fart kan man godt kalde dette, da det ikke tog mig særlig lang tid at få lavet 6 julekort ud af et ark designpapir.

Koordinerende karton i rødt og grønt var udvalgt.

Til at skære designpapiret og de røde og grønne matter ud har jeg brugt Gittes Eget Designs 2 basis sæt, som er guld værd at have i sit stash. Det er Basis Rektangler og Flag plus Rundede Rektangler og Flag.

Til mine tekster har jeg udnyttet at skære et karton stykke ud af karton matten i det område, som bliver skjult af designpapiret. Her har jeg brugt Gittes Eget Design Strips Vandret.

Teksten er heat embosset med fint guld pulver. Når først jeg er i gang med at lave én heat embosset tekst, så tager det ikke meget ekstra tid at lave nogle ekstra stykker. Teksten er fra stempelsættet Dobbelt Op Jule Special.

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “TEMA – Smart i en fart: 6 hurtige julekort med designpapir

  1. Det er nemlig smart at lave flere “ens” efter samme model. Små ændringer (som rødt eller grønt karton) får det til at se ud som forskellige kort 🙂
    Skønne dies, som jeg også sætter stor pris på og så er jeg jo vild med, at mønsterpapiret får lov at blive set og dermed komme frem. Super smukke kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.