TEMA – Smart i en fart: Eller et sidste-øjebliks julekort

Hvis det skal gå lidt stærkt, er det en god ide at vælge nogle enkelte elementer, der fylder noget på kortet. Samtidig kan jeg godt lide, at der er en eller anden form for struktur, der giver øjet noget at kigge på, så det hele ikke virker alt for bart.

Jeg faldt over dette store snefnug fra Rayher, som dels har en størrelse, der fylder godt på et kort og dels har de fineste “stikninger”, der er med til at give endnu mere struktur og spil for øjet.

Jeg har brugt en almindelig A6 kortbase med danske mål, hvor jeg har limet et stykke sølvfarvet glimmerkarton på. Det er skåret ud med den største die i sættet “Basis Rektangler og flag” fra Gittes egne dies design. Snefnugget er skåret ud i almindeligt hvidt karton og limet ovenpå.

Af samme hvide karton har jeg skåret et “God Jul” banner fra NHH Design ud, hvor jeg bagpå har limet en strimmel rødt glimmerkarton fast, så teksten virkelig popper frem på den hvide baggrund. Til sidst er banneret sat på med 3D tape, så det er løftet lidt fra baggrunden. Helt enkelt og meget hurtigt.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

One thought on “TEMA – Smart i en fart: Eller et sidste-øjebliks julekort

  1. Flot og fint julekort – og når det så samtidig er “smart i en fart”, så er begejstringen jo helt i top. Tak for inspirationen. Jeg skal vist lige en tur “på lageret” efter nogle store snefnug og andet godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.