TEMA – lad mønsterpapiret tale: Model 1 af 4 – dies og et ark mønsterpapir

Dette kort er model 1 i en serie af 4 kort, hvor jeg udelukkende har brugt Gittes skønne dies og et ark mønsterpapir ( det samme ark til alle fire modeller )

Jeg har skåret et hvidt basis kort på 10,5*15 cm og præget nogle linier på mit scoreboard… synes det giver en flot finish på et kort.

Har brugt dette dies sæt og standset tre størrelser ud og sat på med 3d puder… stemplet er også Gitte’s eget og papiret er fra Renke, men lige det jeg har brugt er desværre udsolgt ( havde jeg ikke lige tjekket 🙁 ) Men der findes jo så mange skønne papirer… evt vælg noget fra Maja Design, hvor også der er så mange smukke

 

4 thoughts on “TEMA – lad mønsterpapiret tale: Model 1 af 4 – dies og et ark mønsterpapir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.