Virtuelle messer 2021 – Tanker om scrapbooking layouts del 2 af 2

Simple Stories er et af de firmaer, der virkelig prøver at tilgodse nybegynderne, med materialepakker som gør det let at gå i gang med layouts.

F.eks. har de lavet nogle Simple Page Kits, hvor man får mønsterpapir og pynt til 4 layouts, hvor der medfølger instruktioner og idéer til opsætning, så det er en fuldstændig idiotsikker måde at scrappe på.

Her har jeg lavet et dobbeltlayout ud af sådan en pakke.

Jeg har fået et lille udvalg hjem af dem til webshoppen. Prisen er 125 kr. for en pakke med materialer til fire layouts (eller to dobbeltlayouts). Nogle af tema’erne er faktisk ret søde, og vil sagtens kunne gå til danske forhold.

Du kan se dem alle på Simple Stories’ egen side HER.

Simple Stories har også lavet nogle smarte templates i plast, som man kan bruge til at lave sinde matter til fotos på en rimelig skudsikker måde.

Jeg har endnu ikke nået at sætte fotos ind på mine layouts, så I må lige nøjes med de hvide felter, der hvor fotos skal sættes ind.
Men tempoet er lynhurtigt på sådan nogle onlineworkshops, så jeg måtte bare skynde mig at få det basale lavet færdigt.

Simple Stories har også lavet en ny serie af papirpynt “Page Pieces”, hvor man får en stor overskrift og lidt ekstra pynteting, alt sammen fra ét bestemt tema.
De fleste sæt er meget amerikanske, og vil nok ikke passe så godt her i Danmark. Men idéen er god, og for nybegyndere er det en nem måde at komme i gang på.

Prisen er 25 kr. for en pakke med en stor overskrift og ca. 15 mindre motiver.
Du kan se dem alle på Simple Stories’ egen side HER.

Det er delene fra sådan en pakke, der er brugt på de to layouts herunder.

For mange vil den her form for scrapbooking måske være for “let”  –  men for nybegyndere, som endnu ikke har fået samlet alverdens pynt og småting sammen som matcher, så er det virkelig alletiders nemme måde at komme i gang med at lave layouts.

Og som jeg nævnte i mit første indlæg forleden, så har den måde at scrappe på faktisk fået mig lidt i gang igen efter en længere scrappepause. Så produkterne er ikke sådan lige at kimse af, når det kommer til stykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.