Et enkelt julekort med lækker 3D embossingfolder

Har du set den lækre 3D embossing folder fra Nellie Snellen med pointsetta, eller julestjerne?  Den har jeg forelsket mig fuldstændig i, og det skyldes især at man kan lave den endnu mere lækker hvis man giver den en gang farve 🙂 Blomsten er en meget gammel die jeg havde liggende, tror det er enten Marianne design eller Nellie Snellen, men prøv lige at lave en søgning i butikken på Pointsetta, så vil du se utrolig mange lækre varianter over blomsten.

Teksten er fra Gittes eget design, og det samme gælder banneret det er stemplet på.

jeg har brugt 3 forskellige farver grønt til denne udgave, startende med den lyseste. Den lagde jeg på med blending brush og jeg trykkede rimelig meget så det kom ned i de dybeste lag af 3 D blomsten. Den næste farve blev lagt på med lidt mindre tryk, og jeg dækkede kun 75-80% af kortet, lod øverste højre hjørne stå kun med den lyse. Derefter den mørkeste farve som blev lagt på forsigtigt så kun allerøverste del af blomsten blev ram, og denne gang var det måske ca halvdelen af kortet der blev dækket. Det får 3D effekten til at træde endnu bedre frem.

Denne gang var det tone i tone med grønne nuancer, men den kan få et helt andet udtryk hvis du prøver at kombinere farver, men det må lige blive til et andet indlæg 🙂

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

One thought on “Et enkelt julekort med lækker 3D embossingfolder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.