Jul jul jul – elsker det

Så det ved at være den tid hvor vi rigtig kommer i jule stemning og bare kræser der ud af med alle de ider som vi nu har her til jul.

Jeg er total vild med at lave landskaber og byer osv med husene fra Tim Holtz. Og her er så en af de mere enkel huse.

Jeg har købt noget behandlet bark. Til en julemarked som jeg havde til at ligge i mine gemmer. Det så dejlig med det der lager selv om man af og til syntes det fylder lidt lol.

Huset eller nærmer sagt kirken er die fra tim Holtz. Han har lavet en stor serie med en masse til disse huse som passer med hinanden. og man kan lave så mange fede ting med dem.
(de er desværre udgået  –  men måske er du heldig at have dem liggende, så du kan bruge inspirationen her).

Jeg bruger en lim pistol når jeg samler huset da det er hurtig tørrende. Men man kan bruge normal lim vis man har lidt mere tålmodighed end jeg har 😉

Taget har jeg så kommet embossing pulver på i en grov guld. Og en kirke klokke i tornet. Alle kanter har fået brun sværte.

Så har jeg købt en sne spray nede i Brusen som jeg har kommet lidt på af for at give et udtryk af sne.

Jeg har kommet en lyskæde ind i huset og så limet det fast til barken. Grantræet er lavet med en die også fra tim Holtz med en grangren . der er skåret en masse ud af dem og limet på et rør med spis. Den er også limet på barken og så noget tørret mos. Og nogle svampe fra mine juledekorationer og lidt pinde til en stig. Da alt er limet på gav jeg igen med let hånd en gang spray sne og vupti er der en lille jule dekoration.

 

3 thoughts on “Jul jul jul – elsker det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.