Jule-Flaske-Tag

Nu det snart jul, og jeg har her vært i gang med at lave flaske tag med plads til et lille gavekort inden i. og nogle uden.

Selve flaskehænger-dien er fra Simple and Basic – nogle af de lidt ældre sæt.
Lommen og flappen kommer fra DISSE sæt.

Papiret der brugt er bare fra reste kassen. Det er disse tag rigtig gode til, så man kan få brugt noget af alle de rester man har til at ligge, man bliver jo så glad når man får brugt lidt mere fra restekassen😊

Selve tagen er som sådan nem, man skær alt ud på sin maskine og så samler den. Så er det bare om hvad man vil pynte den op med. Og jeg har her brugt nogle samle selv nisser og nogle snemænd. Igen raster er gode til alle disse samle selv figur der findes rundt om på Market. jeg har så sværtet alle kanter på alle de små figur som er med enden jeg limer delene sammen. det kan være en fordel at bruge en pincet til at holde fast på de helt små dele når man sværter dem. (bruger brun til sværte)

Så alt i alt et rigtig resteprojekt – det er jo super nu hvor det snart er jul og man skal bruge pengene på gås og gaver 😉

One thought on “Jule-Flaske-Tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.