TEMA – Jul i utraditionelle farver: Orange

Vi kan ikke komme udenom, at rød, grøn og guld er farverne, der hører julen til. Gennem årene har der dog været mange utraditionelle juletemaer fremme, hvor alskens farver har været på mode. For mig er orange knyttet til efteråret med de smukke nuancer i naturen, samt Halloweens græskar der kommer frem for at pynte i slutningen af oktober. Men nu har jeg gjort forsøget og lavet et orange julekort. Om det virker, kan jeg ikke rigtig blive enig med mig selv om.

Baggrunden er lavet med ink blending og en stencil. Stansede et hvidt stykke karton ud med den største die fra Gittes egne die design “Basis Rektangler og flag” og blendede farven “Orange Peel” fra Catherine Pooler over hele fladen. Lagde min stencil “Merry Christmas” fra Tim Holtz over og brugte igen samme orange farve over, så baggrunden blev tone i tone.

Dernæst fandt jeg mit Poinsettia stempel, stencil og die sæt fra Pinkfresh Studios frem og lavede den fine poinsettia krans. Til den brugte jeg farverne “Orange Peel”, “Mandarin Spice”, “Sage” og “Black Jack” fra Catherine Pooler, samt “Northern Pine” fra Memento.

Da sværten “Black Jack” er en mørkegrå farve, valgte jeg at stanse “Merry Christmas” ud i gråt karton. Teksten forsvandt bare lidt i baggrunden, men et lag Glossy Accent over synliggjorde den mere. For også at fremhæve kransen lidt, gav jeg alle bær og midten af blomsterne en lille klat glimmer Stickles.

Jeg er ikke heelt tilfreds med resultatet. Alle jule-elementerne er der, men på en eller anden måde virker det ikke rigtigt på mig. Jeg syntes dog, I skulle se det alligevel. Måske der sidder en derude, for hvem det bare oser af jul?

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

2 thoughts on “TEMA – Jul i utraditionelle farver: Orange

  1. Det er da SÅ FLOT et kort, men jeg har det på samme måde som dig – det er ikke rigtigt et julekort 🙂 Jeg er dog glad for, at du har vist det alligevel, da det giver inspiration til et lignende julekort i de farver, vi hver især forbinder med jul – eller et flot efterårskort og/eller halloween-kort i de flotte orange farver. TAK for inspirationen – jeg sætter pris på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.