TEMA – jul i utraditionelle farver: Pink og blå

For sjov skyld spurgte jeg mine døtre, hvilken farve de forbandt mindst med julen.

Den ældste svarede: “Blå” – den yngste: “Pink”. Det blev så de to farver, jeg havde at arbejde med.

Jeg har brugt Lawn Fawn’s  “Stitched Snowflake”. Derefter den største die fra sættet “Rundede Rektangler & Flag”. Lawn Fawn dien skærer i amerikanske mål, men er man nøjagtig, kan dien fra Gitte’s sæt lige præcis være der, så baggrunden kommer til at passe til danske kort. Bag teksten er brugt Gitte’s egne die design “Basis Harlekin”.

De fine juleroser er fra PinkFresh Studio “Poinsettia”. Sættet består af stempler, die og stencil – men også washi tape, der passer sammen. Har brugt farvelægning med stencil, stemplet detaljerne og skåret det hele ud med dien. Følgende sværter er brugt: Distress Ink “Kitsch Flamingo” og “Picked Raspberry”, Catherine Pooler “It’s a Girl” og Gina K. ink “Blue Denim” og “In the Navy”.

Det var alt for denne gang – tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

 

 

One thought on “TEMA – jul i utraditionelle farver: Pink og blå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.