Layoutudfordringen fra Scrapbooking Convention

Til Scrapbooking Convention dette efterår var der en skitsekonkurrence med nedenstående lækre skitse.

Jeg erkender blankt at jeg stort set kun scrapper billede af mine børnebørn i disse dage, men det er vel meget normalt som farmor 🙂 vi havde en rigtig dejlig udflugt til Tivoli Friheden i sommerferien, faktisk så god at vi var nødt til at tage derned igen senere samme uge 🙂 og billederne derfra dannede temaet for min fortolkning af skitsen.

De mange små sekskanter har alle sting langs kanten, de er nemligt skåret med Gittes egne 6-kantede dies. Jeg skar også nogen billeder en størrelse mindre end dem i mønsterpapir så billederne kunne få en matte. Det gav en fin effekt. De små “tænder” langs den lodrette bort er den mindste størrelse 6 kanter i die sættes, og så er de delt på midten da jeg alligevel kun skulle bruge en halv.

Cirklen der er en del af skitsen har jeg lavet dels med en smal karton cirkel lavet ved at lægge to dies i forskellige størrelser indeni hinanden og så skære begge på en gang… og dermed skabe den lille ramme, og dels ved at sætte små halvperler på hele vejen rundt.

Journaling er lavet ved at klippe baner af mønsterpapir i 0,9 cm bredde og så skrive med en dymo på dem. TIl sidst er der slebet på overfladen så den hvide kerne er kommet frem.

Det er altid sjovt at scrappe ud fra en skitse, og samtidig så hjælper det også med at få mig igang med det når jeg har holdt længere pauser fra scrapbooking 🙂 synes selv jeg slap godt afsted med det projekt, og jeg var da også så heldig at vinde udfordringen 🙂

Tak fordi du kiggede med.

Venlig hilsen

Gitte O

One thought on “Layoutudfordringen fra Scrapbooking Convention

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.