TEMA – Brug hvad du har: Alternativt papir

Nogle gange skal man have øjnene åbne for alternativer til mønsterpapiret, som vi normalt bruger til kort. Nogle gange kommer det helt af sig selv, som en slags arbejdsskade ved at være scrapper 😉

Sådan føltes det, da jeg forleden skulle købe en fødselsdagsgave til min datter og der på væggen hang to slags gavepapir. “Jatak – du må gerne pakke gaven ind, og er du sød at bruge DET DER papir”. Det var det lækreste blå-grønne papir med guld detaljer. Da min datter havde pakket puslespillet ud reddede jeg gavepapiret og skar det ud med dies – slimcard og almindelig kortstørrelse. Der blev til 9 kort baggrunde. Jeg har lavet det ene kort færdigt og det kan ses herunder.

Det var lidt svært at pynte kortet, for jeg ville ikke dække for meget af den smukke baggrund. Men jeg fik lavet en guldramme og en tekst med 4 lag i hvid og så et lag guld øverst. Og så fandt jeg nogle dots i en farve, som passede perfekt til papiret, som lige gav det sidste til kortet.

Tak fordi du kiggede med. Håber du blev inspireret til at holde øjnene åbne for materialer, som du allerede har i huset, uanset om det er dine normale scrapsager eller noget helt andet.

Karina

One thought on “TEMA – Brug hvad du har: Alternativt papir

  1. Det var da en go ide
    Jeg må også indrømme at jeg er en af dem der også godt kunne finde på at gemme et flot stykke gavepapir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.