Valentinsdag

Et enkelt kærlighedskort. Nu er jeg ikke selv en af dem som fejer valentinsdag men syntes der er så mange smukke kort der ude som bliver lavet i denne anledning. Og så måtte jeg da også selv lige prøve. Og da mit 2022 år står på simple kort så skulle dette kort jo også være sådan.

Selve kortet er Gittes slimkort. Og så der brugt noget rødt hvidt stribet papir på noget af kortet, som er limet på det bagerste stykke. Det øverste stykke er sat på med puder så den lige som er løftede lidt op.

De store hjerter er også fra Gittes eget design og er skåret ud i Tim Holtz karton.
Man kan købe hans karton i blokke og farverne der i passer så godt til hans sværter. Denne blok er den smalle blog den passer fin til disse hjerter.

De er limet oven på hinanden de små hjerter fra simple and basic.

Og den lille tekst for neden er også fra Gittes

2 thoughts on “Valentinsdag

  1. Et smukt kort til en særlig person ❤
    Jeg glæder mig til at se flere kort fra dig – et skønt fokus med simple kort i 2022. Dette er simpelt men super elegant og lige den stil, jeg selv er vild med. TAK for inspirationen

  2. Smukt kort og jeg føler at dine kort burde hedde enkle kort – det klinger bedre end simple kort. Mon ikke det er direkte oversat fra engelsk, hvor man ikke “a simple life” er et enkelt liv og ikke noget der skurrer i ørerne. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.