Enkelt, men godt

Så er jeg her igen med et meget enkelt kort. Men kan lige love jer for selv om det er enkelt så bliver der lige så meget rod efter som ved alle andre kort. 😉

Denne gang har jeg taget et af Gittes die set og såret selve kort basen ud og så en der er en tand mindre begge to i hvid.

Det strippet bag ved skar jeg også ud med den die for at få de stiplet linjer til at forsætte i kortet. den lille hvide stemplet jeg en lille smule splat i orange og prøvet at vurdere hvor jeg ville ha mine ting så jeg kunne sete mit tape på.

Så kom jeg puder på bagsiden, og band noget sytråd rundt det satte jeg fin fast på tapen bag på så kunne det samles. Og så var der bare tilbage at komme den lille and på som er farvet med copic. mine tekster fra Tim Holtz og lidt Dots.

Vupti så var der et enkelt kort😊

One thought on “Enkelt, men godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.