Et knus

Igen har jeg hvert i gang med Gittes mini slim die og jeg må bare sige jeg er ved at blive rigtig glad for denne. Det er en rigtig fin str og så kan man lave nogle vild søde kort med den og så er det jo en hurtig måde når man lige står og mangler et kort.

Denne gang har jeg valgt at komme pyntepapiret på fronten i stedet for som matte. Så har vendt om på hvordan jeg normal plejer at gøre det. De søde stemplet figurer er fra mama elephant som er et af mine favorit mærker inden for stempler. Jeg syntes deres figurer er noget af det sødeste og så er størrelsen bare helt perfekt de er ikke for små men heller ikke for store til at kunne lave en scene på et kort med dem.

Jeg har stansede knus ud i to lag denne die fra Gitte har rigtig 3 lag men lige hertil syntes jeg to var nok jeg har valdt at stanse det ud i baggrunds papiret og en hvid matte. For at det ikke skulle blive for voldsom på kortet. Så er teksten til gengæld stemplet i sort dette har jeg gjort for at fuldføre de stemplet linjer som også er på figurerne. Har givet knus en gang glitter med en glitterpind og sluttet af med nogle drops, som jeg jo elsker at komme på mine kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.