Fødselsdagskort med Hot Foil Small Stars baggrund

Glimmer Hot Foil er fantastisk! Efter jeg har måtte købe ny Big Shot og ny Glimmer Hot Foil System på grund af slidtage, er min Glimmer Hot Foil verden blevet endnu mere HOT. Jep, jeg har ganske enkelt slidt min Glimmer System op. Den kombination af ny Big Shot og ny Glimmer viste 100%, at min gamle Big Shot absolut havde skrantet et stykke tid og absolut var med til at skabe dårlige Hot Foil resultater.

Første gang jeg brugte Simple and Basic “Small Stars” Hot Foil blev mit resultat VILDT flot – i første forsøg. Ærlig talt måtte jeg selv samle min kæbe op fra gulvet på grund af dette resultat – og i første forsøg. Selv for mig var det uvant (med min gamle slidte Big Shot). Derfor måtte jeg også bare teste på hvidt karton, på sort karton og farvet karton.

Dagens kort er lavet med et af mine test forsøg på farvet karton.

Jeg har brugt Spellbinders Hot Foil i farven sølv til dette kort. Det er den sølv farve som følger med startpakken.

Tjek lige hvor skarpt Hot Foil aftrykket står!

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Fødselsdagskort med Hot Foil Small Stars baggrund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.