Restekort – slimcard

En gang i mellem forsøger jeg at “tage livet af” nogen af mine rester, men der er godt nok langt til at jeg når i mål med det projekt 🙂 Her har jeg forsøgt mig med et par slimcards, helt enkelte hvor jeg lader papiret tale.

I det første papir var der de sjove linealer, dem måtte jeg fluks prøve at bruge som bannere. Doily med sommerfugl var også i papiret så det var bare om at finde en scalloped cirkel der kunne skære dem ud. Faktisk endte jeg med et oldgammelt stansejern 🙂

Teksten er Gitte dies med Tillykke, matter til kortet er Gittes eget design sættet til slimcards. 

Det andet er helt samme princip og med samme dies til matte, men her måtte jeg lave bannere af forskellige stumper papir i stedet for. Også her var jeg virkelig nede i gemmerne i forhold til pynt, jeg gravede et gammelt Martha Steward border punch op fra mørket og fik lavet den røde kant øverst på kortet. Teksten er Gittes eget design, og jeg har lavet det i to lag lidt forskudt så det ser ud til der er en skygge.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.