Enkle fødselsdagskort med banner

Som du sikkert har opdaget så har jeg en svigerdatter der er temmelig kreativ, Heidi hedder hun. Vi laver vores hobby sammen og forsøger at sparke hinanden i gang når vi går i stå 🙂 og så inspirerer hun mig fordi hun tit tænker lidt anderledes når hun laver kort end jeg gør. I dette indlæg kommer først et kort som Heidi har lavet og så mit lift af ideen.

De små bannere er klippet direkte af et mønsterpapir vi havde liggende, men ellers kan du bare bruge de fine trekant dies som Gitte har lavet.  Som snor brugte Heidi den fine hurra die fra Gitte, en rigtig sød detalje som jeg aldrig havde overvejet selv. Tillykke er også Gitte eget design.03

Da jeg så det færdige kort måtte jeg fluks prøve at at lave et med stor inspiration fra det. Det kommer her. Hvor heidi’s var et slimcard så er mit standard A6, og det satte lidt andre krav til layoutet, men jeg synes nu det blev okay 🙂 Samme dies som Heidi, dog har jeg brugt et andet Tillykke

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.