Fødselsdag #2

Så er der en fødselsdags kort mere. Denne er mere piget, da jeg har brugt de lyserøde farver i stedet for røde. Men da jeg jo elsker lyserød, så kunne jeg da ikke la hver med at lavet et i lige disse farver.

Jeg har igen brugt sort til kort base med hvidt skrive felt inde i.

Og som ved det sidste kort har jeg også her brugt Gittes fine die med flag. Men jeg har så ved dette her også brugt en die til hurra den er så fin den die.

Så jeg sat sort bag ved hurra for at fremhæve det. Og så stemplet nogle tekster også fra Gittes eget design. Hun har en masse der passer til de forskellige ord og her fandt jeg så frem en der passede med hurra.

Bag ved lagene satte jeg gennemsigtig plastik bag ved (acetat).

Og så kom jeg puder på for at forhøje kortet og satte det tæt sammen rundt om flagene så jeg kunne komme nogle pailetter ind bag ved.

Og som altid sluttet jeg kortet af med nogle drops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.