TEMA: De besværlige kort – kort med Frost

Jeg tror de fleste af os der laver kort kender det, at blive spurgt om man vil lave et kort med meget specifikke ønsker. De kort kan nogle gange godt være lidt besværlige. Enten fordi man ikke har materialer eller ideer til kravene.

Dette er et af disse besværlige kort – ønsket om et Frost kort. Jeg har jo intet Disney liggende. Jeg startede med at besøge div genbrugsbutikker, tænkte de kunne have en lille bog eller andet fra Frost som kunne bruges. Men uden held.

Så kiggede jeg på div scrap butikkers hjemmeside, også uden held. Til sidst måtte jeg på Google og finde et brugbart billede. Jeg fandt også et som jeg printere.

Næste udfordring – at finde Papir der passede til  billedet med meget stærke farver. Jeg kunne havde valgt kun at bruge karton men syntes der skulle papir på også. Valget faldt på papir fra Craft Consortium – Ink Drops Dusk.

Sådan kom kortet til at se ud

Jeg har brugt dies fra Gittes eget design: Basis kvadrater og tillykke. Ballon er fra dies fra Rayher – Baby Elephant. Jeg har desuden brugt dies til Snefnug, Tal og navn. til sidst er der sat Enamel dots på fra Simple and Basic.

Tak fordi du kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.