Kortdesign med monokromt designpapir og Fishtail banners

Til tider kan det være svært at få brugt noget af mit lager af designpapiret. Når det sker tyer jeg til simple kortdesign, som giver gode muligheder for at få brugt både store og små stykker designpapir. Her kan banner dies være en fantastisk hjælp.

Jeg gør ofte brug af at kombinere forskellige dies og brands. For mig er fokus at få kortdesignet til at hænge sammen og ikke i kun at bruge materialer fra ét brand. Det fede er, at der er en uendelig verden af fede kombinationsmuligheder på tværs af brands.

Til mine kortdesign i dag har jeg primært brugt dies fra Gittes Eget Design og My Favorite Things / DieNamics.

Den hvide oval die er My Favorite Things Cross-Stitched Oval STAX diesæt, mens den ovale matte er fra Gittes Eget Design Basis Ovaler.

Til det grundlæggende kortdesign har jeg brugt følgende diesæt:

Til stemplede tekster har jeg brugt Gittes Eget Design Glade Hilsner stempelsættet.

Jeg valgt at holde mine kort i monokromt look. Jeg har altså valgt at holde mig til samme farvegruppe og i stedet lavet farven/designpapiret variere i tone.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.