Grib dagen med stjerner.

Et rigtig stjerne kort.

Tror jeg er blevet lidt bidt af det enkle. Her et igen enkelt kort med stjerner fra Gittes eget design kan linke til det her neden under. Kørt i selvfølge lysserødlige farver fra raste kassen og hvid, syntes den hvide er go til at gi ro over et kort. jeg har så her skåret grib dagen ud i lyserød. Og så sat en sort matte bag ved hvor nogle vil syntes den sorte er lige hår nok på et kort som dette men i om med teksten er stemplet i sort og jeg også kom sort matte bag den syntes jeg det gav en fin helhed. Også for at undgå det ikke blev for lys og fimset 😉

Gitte’s egne DIE Designs – Basis Slim Card (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Cluster Stjerner (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Basis Stjerner (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Blokskrift Grib Dagen (hobbyboden.dk)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.