Sommer vibes med Altenew Mini Flower Cluster

Jeg er kæmpe fan af lag-på-lag blomster dies, hvor der ikke er for mange dele. Netop Altenew Mini Flower Cluster er lige indenfor min tålmodighedsgrænse og så er den også perfekt at bruge til at pynte en korttekst eller et korthjørne med. Disse to ting tilsammen er perfekt til simple kort.

Første gang jeg så Altenew Mini Flower Cluster fangede den faktisk ikke min opmærksomhed. Det var først da min scrappe bestie nævnte den for mig og netop pointerede at den faktisk ikke var så slem i antal dele. Som I nok kan se her, så kom den kort tid efter hjem og bo hos mig.

Dette kort er lavet med Operation Skriv Hjem i  tankerne og er derfor blevet doneret til dem. Kort til Operation Skriv Hjem må gerne være enkle og faktisk ikke for tykke, hvorfor denne Mini Flower Cluster er oplagt at bruge til et kort med sommer vibes.

Den lysegrønne baggrund er lavet ved at kombinere PinkFresh Studio Ornate Banner die sættet med PinkFresh Studio Sparkling Diamonds baggrundsdie. Hvis man synes Sparkling Diamonds baggrundsdien er lækker, så findes den også i en lidt anden version. Den hedder PinkFresh Studio Stitched Diamonds cover die.

Den stemplede tekst er Gittes Eget design Glade Hilsner.

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.