Den lille havfrue

Et af de lange kort😉

Jeg har her brugt Gittes die basis slim card. Det meste er skåret ud i hvid men tog dog et stykke mønster papir i blålig farve til andet lag.

Så har jeg stemplet lidt med nogle forskellige baggrunds stempler jeg har en kasse. Der har jeg taget nogle forskellige blå farver. Så har jeg taget hejsa og farvet op med blå sværte og kommet nogle vand dråber på. Bare for at give et lidt vandet udtryk.

Havfruen er fra cc design og et farvet motiv jeg farvet sidste sommer, det det er dejlig at få brugt nogle af alle de motiver man har ligene. Teksten er fra anemone design og jeg har bare stemplet den af flere fange så det blev adskilt i 3 bokse. Så der lige nogle Dots på og så er der vis ikke så meget mere at sige om dette kort.

Hvis du gerne vil se hvordan man opbygge disse kort som jeg jo elsker at lave kan du kikke in på Anemone_design By Ditte | Facebook der er der af og til nogle live og så er der nogle gemt med bla disse slags kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.