Små ænder

Kender i det man går i gang med det kort og ender med det lige får lov at ligge til dagen efter da Iden man havde i hoved ikke lige blev som man ønskede. Sådan havde jeg det med dette kort men det endte da oki til sidst.

Jeg lavet en baggrund i nogle blålige farver og som jeg så tit gør gav jeg det nogle vanddråber for at få et fedt udtryk. Lod det tørre.
Så skar jeg hejsa ud og kom gennemsigtigt plast bag på hejsa for at ha en rude. Og puder hele vejen rundt om hejsa så alle de små sten og nitter bliver hvor de skal fik sat kortet sammen, og det var så her jeg gik ind og sov og lod kortet komme i skamme krogen.
Jeg glemte at der skulle ha hvert noget farvet ind bag ved glasset så det ik bare var hvidt øv øv.

Men næste morgen bestemte jeg mig for at det blev som det nu en gang var og som de søde små ænder på og en tekst. Og selvfølge nogle doets😊

Så indlæg her fra mig til jer med og uden fejl 😉 forsat god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.